Novosti

Novosti - AK Makarska

Ostanite u toku sa najnovijim promjenama vezano uz promet, prometna pravila, zakonske regulative i rad naše autoškole.

Online Ispiti

Online ispiti

Testirajte svoje znanje putem naše online aplikacije za testove. Svaki test je drugačiji i generira se iz baze pitanja službenih testova.

Cjenik usluga

Cjenik usluga autoškole Makarska

Uvjerite se u povoljnost naših usluga. Prihvatljiva cijena i raznovrsnost načina plaćanja neće Vas ostaviti ravnodušnim.

Punomoć za upravljene tuđim motornim vozilom u inozemstvu

Autoklub Makarska ovlašten je izdati punomoć za upravljanje tuđim vozilom u inozemstvu.

Punomoć za upravljanje tuđim vozilom u inozemstvuPunomoć za upravljanje tuđim vozilom u inozemstvu je međunarodno priznati unificirani dokument kojim vlasnik vozila drugoj osobi dozvoljava prelazak granice i upravljanje vozilom u inozemstvu.

Punomoć mogu dati i dobiti isključivo hrvatski državljani za vozila registrirana u Republici Hrvatskoj.

Prilikom izdavanja punomoći, vlasnik vozila mora biti prisutan. Izuzetak je kada korisnik posjeduje punomoć javnog bilježnika u kojoj je naznačeno da se korisniku dozvoljava upravljanje vozilom u inozemstvu, odnosno prodaja vozila, ili ukoliko korisnik posjeduje pravovaljani (ovjereni) kupoprodajni ugovor.

Potrebni dokumenti za izdavanje punomoći:

1. Osobna iskaznica vlasnika vozila
2. Prometna dozvola
3. Putovnica korisnika

SVI NAVEDENI DOKUMENTI MORAJU BITI HRVATSKI tj. punomoć se može izdati samo za vozilo koje je registrirano u RH, te su i vlasnik i korisnik vozila hrvatski državljani. Osobne iskaznice za strance izdane u RH ne vrijede.

Cijena: 60,00 kn.