top of page
početna03
instruktori_ok
autosport1

Ugodna vožnja za sve

uz AK Makarska

O nama

O AUTOKLUBU MAKARSKA

Autoklub Makarska je neprofitna i nestranačka udruga u koju su učlanjeni vozači i vlasnici vozila na motorni pogon.
Broj članova je u stalnom porastu, a pojedini članovi više od tri desetljeća obnavljaju članstvo što je najbolja potvrda da Autoklub Makarska kontinuirano, sustavno i korektno radi na promicanju i zaštiti interesa svojih članova.

 

Autoškola Autokluba Makarska jedna je od najstarijih autoškola u Splitsko-dalmatinskoj županiji i najstarija je autoškola na području Makarskog primorja. Tradicija osposobljavanja vozača u ovoj autoškoli datira od početka 60-tih godina prošlog stoljeća. Od tada je kroz autoškolu prošlo niz generacija, od djedova do unuka, koji su najbolja preporuka našeg rada.

Naš naglasak je prvenstveno na uslužnosti i kvaliteti osposobljavanja, što je garancija sigurne vožnje.

Naš dugogodišnji uspješan rad temeljimo na stalnom ulaganju u suvremena nastavna učila, nova vozila, te educiran i osposobljen kadar.

 

Posjedujemo ovlaštenje za obavljanje javnih ovlasti pa izdajemo međunarodnu vozačku dozvolu i dozvolu za upravljanje tuđim vozilom u inozemstvu.

 

Revitalizirali smo auto sport i registrirani smo kao sportski klub za sudjelovanje na natjecanjima i organiziranje sportskih priredbi. Odlukom Upravnog odbora Autokluba  2018. godine ponovno je formirana Sportska sekcija u cilju kvalitetnog, efikasnog i racionalnog obavljanja djelatnosti auto sporta.

 

Autoklub Makarska je punopravni član Hrvatskog autokluba (               ) kao nacionalne asocijacije, Hrvatskog auto i karting saveza (                 ) i Zajednice športskih udruga grada Makarska.

HAKS_znak-tipogram-H_kolor_DP.png
hak_logo_plavi.png
bottom of page