Autoškola

Autoškola Autokluba  MAKARSKA  ima tradiciju dugu preko 60 godina, što je jamstvo kvalitete i iskustva u osposobljavanju kandidata za vozače.
Najstarija smo autoškola na području Makarskog primorja i do danas je kroz autoškolu prošlo niz generacija, od djedova do unuka, a oni su najbolja preporuka našeg rada.
Naš naglasak je prvenstveno na uslužnosti i kvaliteti osposobljavanja, što je garancija sigurne vožnje.
Naš dugogodišnji uspješan rad temeljimo na stalnom ulaganju u suvremena nastavna učila, nova vozila, te educiran i osposobljen kadar.

 

Autoškola osposobljava kandidate za vozače  AM, A1, A2, A i B kategorije.
U školi je stalno zaposleno 5 instruktora vožnje, stručni voditelj i predavač iz nastavnog predmeta Prometni propisi i sigurnosna pravila, a raspolažemo sa 6 osobnih vozila  i 5 motocikla za obuku kandidata.
Predavanja se odvijaju kontinuirano prijepodne i poslijepodne kako bi se kandidatima omogućilo prisustvovanje nastavi kad njima odgovara.

 

Pružamo uslugu i dodatnog osposobljavanja za sve one koji već imaju vozačku dozvolu (tzv. kondiciona vožnja). Često se dogodi da osoba položi vozački ispit, a da nakon toga rijetko ili nikada ne vozi, pa se osjeća nesigurnom za samostalno upravljanje vozilom.

Ugodna vožnja za sve

uz AK Makarska

AUTOKLUB MAKARSKA

Adresa: A. Starčevića 4

              21300 Makarska

 

Telefon: 021/611 987

Mobitel: 098 549 818

E-mail: info@akmakarska.com

Web: www.akmakarska.com

Copyright © 2020 by AUTOKLUB MAKARSKA All Rights Reserved.

KORISNE POVEZNICE

  • Facebook
1200px-MUP_RH.svg.png

AK MAKARSKA je član:

hak_logo_plavi.png
HAKS_znak-tipogram-H_kolor_DP.png
1200px-FIA_logo.svg.png