top of page
početna02.jpg

Autoškola

Autoškola Autokluba  MAKARSKA  ima tradiciju dugu preko 60 godina, što je jamstvo kvalitete i iskustva u osposobljavanju kandidata za vozače.
Najstarija smo autoškola na području Makarskog primorja i do danas je kroz autoškolu prošlo niz generacija, od djedova do unuka, a oni su najbolja preporuka našeg rada.
Naš naglasak je prvenstveno na uslužnosti i kvaliteti osposobljavanja, što je garancija sigurne vožnje.
Naš dugogodišnji uspješan rad temeljimo na stalnom ulaganju u suvremena nastavna učila, nova vozila, te educiran i osposobljen kadar.

 

Autoškola osposobljava kandidate za vozače  AM, A1, A2, A i B kategorije.
U školi je stalno zaposleno 5 instruktora vožnje, stručni voditelj i predavač iz nastavnog predmeta Prometni propisi i sigurnosna pravila, a raspolažemo sa 6 osobnih vozila  i 5 motocikla za obuku kandidata.
Predavanja se odvijaju kontinuirano prijepodne i poslijepodne kako bi se kandidatima omogućilo prisustvovanje nastavi kad njima odgovara.

 

Pružamo uslugu i dodatnog osposobljavanja za sve one koji već imaju vozačku dozvolu (tzv. kondiciona vožnja). Često se dogodi da osoba položi vozački ispit, a da nakon toga rijetko ili nikada ne vozi, pa se osjeća nesigurnom za samostalno upravljanje vozilom.

Ugodna vožnja za sve

uz AK Makarska

bottom of page